Productontwerp

Lees verder

Gebruik een prototype voor een beter productontwerp

Lees verder

Kwalitatieve 3D prints en advies

Lees verder

My Latest Projects

HOTAS montage

HOTAS montage
Maatwerk montage beugel voor een HOTAS joystick systeem. Ontworpen voor eenvoudige fabricage met een 3D Printer

Headset Connector

Headset Connector
Dit is een voorbeeld van kleine onderdelen die gemaakt kunnen worden met een 3D Printer. Hiermee kan de headset in de helm eenvoudig aangesloten worden op een portofoon

Nieuwe Werkruimte

Nieuwe Werkruimte
Een impressie van de indeling en verlichting van de nieuwe werkruimte. Goede verlichting is belangrijk in elke werkruimte!

Turbofan Schaalmodel

Turbofan Schaalmodel
Een voorbeeld van een complexere samenstelling gemaakt met een 3D printer.

Telefoonhouder motor

Telefoonhouder motor
3D geprinte onderdelen zijn goed samen te combineren met in de winkel verkrijgbare producten. Een voorbeeld is deze telefoon houder die met een geprinte beugel aan de motor bevestigd is.

CAD Snij Patronen

CAD Snij Patronen
Het is mogelijk om vanuit een CAD ontwerp oppervlaktes te exporteren. Geprint kunnen deze gebruikt worden om koolstofvezel op maat te knippen.

About

My name is Stefan Oosterwold. I started my business "Pilot Engineering" in 2013, back then I was still in college for my bachelor industrial engineering and management. I started the business with the intention to design and manufacture drones on a small scale. In the following years I accumulated a lot of knowledge and experience and expanded my workshop in size and available tools and machines.

Read more

Youtube